The Carrie Diaries

Ok... Pomalu vzdávám všechny naděje na dopsání normálního článku, takže načnu další téma ze šuplíku...

Z nějakého naprosto nepochopitelného a pravděpodobně i zcela neomluvitelného důvodu jsem se začala dívat na The Carrie Diaries.. (Ano, už si vzpomínám.. Nudila jsem se..)

Well, po umělecko-estetický stránce se mi to docela i líbí... Je to tak pěkně barevný (což můžete samozřejmě náležitě posoudit podle toho černobílého obrázku vedle...)
Ale i tak tu pořád je ta moje logicky myslící část mozku, (která, díky Bože za to, ještě neodumřela) aby mi připomněla, že tohle není zrovna můj obvyklý šálek čaje..
The Carrie Diaries jsou prequel pro Sex ve městě, a upřímě? Od Sexu ve městě se liší jen v jedné, ale zato celkem podstatné věci. Není tam Sarah Jessica Parker. (Hallelujah! Nevím, jak moc to koňskej ksicht jen hraje, ale každopádně Carrie ze Sexu ve městě naprosto nesnáším a protože pro mě jsou herec a postava jedno a to samé balení, tak tu nálepku Pozor, slepice dostala i ona...)
Bohužel, co se vůbec nezměnilo, je fakt, že se tam pořád najde dost scén, kdy mám vážně chuť mlátit hlavou do zdi a stěžovat si, jaká je to ptákovina, nebo hůř, že naprosto nechápu, jak jí k tak hezkým šatům mohli vybrat tam strašný boty...

P.S.: Tímto se loučím, neboť postrádám jakýkoliv talent na psaní závěrů/konců/atp.
P.P.S.:  Možná si za to budu muset přejet ruce žehličkou, ale i přes to všechno stále věřím, že ten seriál nebyl jenom ztráta času..

2 komentáře:

  1. Hm... *strnulý výraz tváře, uvažuje co na to může odpovědět* tohle vážně nevipadá jako tvůj šáleček anglického mléko-čaje. Ne, že bych proti tomu něco měla. Já jsem ve své super slabé chvilce ochudila své IQ minimálně o sto IQ bodů, protože jsem vyděla všechny díly Sladký život na moři a farmy RAK xDD A to nebylo ani tak dávno (rok zpátky), prostě mě dokonale zničil můj momentální mužský závislákovník, Jamie Bell, a jeho kinematografie obsahující jenom a jenom vražebný dramata O_O Byla jsem z něj tak zdeptaná, že jsem potřebala něco vypatlanýho, jednoduchýho a rádoby vtipnýho.
    Možná bych se na Carrie koukla.. kdybych se nebála, že mi zkazí mínění o jméně Carrie (automaticky mi naskakuje psychouška od Stephena Kinga) a nějak se nechystala znovu skouknout glee xDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já to mám spíš jako doplněk... Prostě, abych věděla o čom to tak zhruba je... Je to celkem dobrý... Abych do toho ale vyloženě šílela, muselo by to bejt ještě trochu lepší...
      Každej někdy potřebuje něco lehčího... Přece jenom... Po nějakym čase to začne být trochu monotónní a tak zo chce něčím oživit...
      Oh... Tak to ti za to nestojí... Nekaž si dobrej charakter, to by byla škoda...
      Btw... Ty znáš Glee? Páč jestli jo, tak to máme další věc společnou... °u°

      Vymazat

„Friendship is born at that moment when one man says to another: What! You too? I thought that no one but myself.“
- C.S.Lewis

Follow