Nerd tag

Sice nerada používám označení nerd, (mnohem raději, na sebe i ostatní, aplikuji  pojmem geek, což se mi nezdá tak urážlivé) dnes ale udělám výjimku. U blogerky jménem Anet jsem našla Nerd tag a zdálo se mi, že by se svým obsahem hodil i sem na blog. Tímto tedy představuji další z řady Under line, který vám tentokrát poví něco málo o mě. Let the games begin!
Nejoblíbenější superhrdina?
Takový těžký otázky hned na začátku! No dobře, z komixů mám asi nejradši Spider-mana. Jo, je to konečně hrdina mýho věku, je vtipnej a není ani bilionář, ani playboy, nebo filantrop... (See what I did there?) Taky je tu Tony Stark, Groot a Cap... A panebože, já zapomněla na Hawkeye... *continues this way for ages*

Star Trek nebo Star Wars?
Hard one...... Vlastně se nemůžu považovat za pravého fanouška ani jednoho z toho.. Ale pokud si mám vybrat, tak je to jasné. Samozřejmě Star Trek. Live long and prosper! 

Oblíbený/á spisovatel/ka?
Všichni! Já nevíííím... Já mám opravdu ráda všechny.. Paoliniho, Riordana, Stiefvaterovou dokonce i tu Meyerku! (Nejsu takový fanda do Twilight, ale The Host zbožňuju.. A navíc jsem s ní četla pár rozhovorů a zjistila jsem, že máme stejný pohled na věc..) Všichni mají takový skvělý přístup ke čtenářům a opravdu žijí svými knihami. 

Marvel nebo DC Comics?
MARVEL! (Sry, not sry DC, ale Marvel je prostě lepší a já ho vždycky budu mít radši.. Možná nemá tak dobře zapamatovatelný záporáky jako je Joker, Lux Luthor, nebo Poison Ivy.. Ale zato má o moc příjemnější charaktery a rozhodně se jeho filmová studia víc snaží!)

PS, Xbox nebo Wii?
Ráda bych to jednou posoudila, ale zatím jsem vyzkoušela enem to PS a ještě před tolika lety. Ale protože Crash Bandicoot, volím si tebe pikachu PS!

Oblíbený předmět ve škole?
Depends... Angličtina a Informatika jsou hodně v pohodě, ale můj nejoblíbenější předmět je asi Výtvarka. U nás totiž není jen tak obyčejná, kdy se patláme v hlíně, nebo něco čmáráme. U nás probíráme dějiny umění a filmografii (což je něco přesně pro mě..) Není nad to, když vám profesor doporučí podívat se na Hvězdné války, při hodině diskutujete nejnovější film od Christophera Nolana, nebo řešíte, co za pointu měl Atlas mraků (a proč se to ani jednomu z vás nelíbilo..)

Harry Potter nebo Pán Prstenů?
Pána Prstenů jsem už od malička milovala! Vyrostla jsem na něm a Středozem mě vždycky hrozně lákala... (Měla jsem takou fantasii... Po shlédnutí některého z dílů, to obvykle u nás doma vypadalo nějak takhle...)(Komu co nalhávám... Pořád to tak vypadá...) Sorry Potter, ale tuhle volbu žádný tvoje kouzelný zaklínadla nezmění!

Oblíbená počítačová hra?
Vždycky ráda vzpomínám na to, jak jsem "hrála" World of Warcraft... (Nikdy jsem tomu nerozuměla.. Částečně i proto, že jsem neuměla tak dobře anglicky..) No jinak, už toho asi moc není (ještě Legue of Legends..) Většinou něco zkusím, ale neřeším pravidla/storyline/whatever a pak to vzdám, když už to začnu moc trolit...

Jaká by byla tvoje super síla?
O tom už jsem přemýšlela.... A někdy by se mi vážně hodilo zpomalit čas! Nemusela bych se učit, užívala bych si víc volna, měla bych čas na blog i všechny videa na youtube, mohla bych se víc flákat po venku a vůbec bych to všechno měla tak v klidu.

Být radši Thor v Bradavicích nebo Harry Potter v Asgardu?
Thor v Bradavicích samozřejmě! Dokážete si to představit..? AWESOME!

Super síla, kterou máš a je ti úplně na nic?
Představivost. Vždycky si představím nějakej stuff a pak se přiměju, abych to i viděla. Od listí na stromech v zimě, přes imaginární patrony z Harryho Pottera, až po rotující galaxie na stropě u mě v pokoji.
I když je to celkem hustá vlastnost, které se dá dobře zneužít v časech nudy a prokrastinace, je mi dost na nic, když to nikdo další nevidí (a když to někomu řeknu, tak mě hned posílaj k psychiatrovi...)

Jaký kouzelný předmět bys chtěl/a mít?
Počítá se TARDIS jako kouzelná (nebo vůbec předmět?) Asi moc ne co... Hmmm.. A co drak? Tak alespoň dračí vejce! Ne..? Arghh, to není fér... Já chci drakááá... (*whines*)

P.S.: Vyzývám kohokoliv, kdo jen bude mít čas a náladu!

17 komentářů:

  1. Ta dvanáctka! :D Kde je dvanáctka? Ne.. kde je TARDIS? DRAK? Kde! Sem s nimi! Že nikde? Ne? Vážně? Ale tak.. no nic.
    Jinak, úplně se v těch odpovědích vidím.. :D Oups.. jen asi u toho ST / SW bych brala spíše SW. A né, vůbec né proto, že mám uniformu Jono Eclipse.. néé.. né.. opravdu!
    Ale jinak.. jo, jo. Naprosto chápu. :) A ač zkrátka nemám ráda tagy. tenhle myslím stojí za vyplnění..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak ty by se někdy v životě hodili, co? (Taká škoda... Snad jednou, až přijdu na ten stroj, co udělá z knižních a filmových charakterů, reálné postavy.... Pak si pořídíme pár dráčků..)
      Joj no u tej dvojky jsem uvažovala docela dlouho... Ale přeci jen zvítězil Star Trek... (I když se skoro stydím to přiznat, Star Wars jsem viděla naposledy, když mi bylo devět...)
      Tagy taky většinou nemusím, a vlastně se mi sem ani moc nehodí, (kdo by tu taky čekal nějaké moje žvásty o módě, nebo muzice..) ale tenhle prostě sedl... :D

      Vymazat
  2. S tímhle tagem už jsem se setkala a pokaždé skvěle pobavil. Úžasné otázky a obvykle úžasné odpovědi :D
    Můžu sebe sama na ten tag nominovat, plosíííím? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem jich předtím pár četla :D
      Jasně, že můžeš! (Chtěla jsem tam připsat, ať to zkusí, kdokoliv má zájem, ale vynechala jsem to, aby se nikdo necítil pod nátlakem...)

      Vymazat
  3. Tenhle tag je super, taky jsem se před časem zapojila... výtvarku jsem měla též nejradši, teď už ji bohužel nemáme. :( Ale ty dějiny umění mě ohromně bavily a mně, jakožto malířskému antitalentu, vůbec nevadilo, že jsme dělali jen teorii. :D Jinak, Pán prstenů je top a ten obrázek s Aragornem je boží :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já to zchecknu ;D
      No právě. Já jsem taky takovej matlal, že mi ta teorie ke štěstí naprosto stačí :D
      Jsem ráda, že se líbí :D (Nevěděla jsem, jestli do článku nemám dát radši tu holčičku, co se skrývá pod odkazem...)(Ale takhle je to asi lepší...)

      Vymazat
    2. Mě právě malovat docela baví, ale ty moje paskvily, co z toho vždycky vylezou... :D a když už si někdy myslím, že to není zas až tak špatný a pak vidim výtvory ostatních, tak se můžu jít akorát zahrabat.
      Ta holčička je taky perfektní, pamatuju si, že jsem byla jako dítě Pánem prstenů taky docela postižená (to jsem vlastně doteď, jen těch skřetů se bojim o něco míň :D).

      Vymazat
    3. No hej já si to užívám enem do chvíle, než nakreslím jedno nádherný oko... Pak můžu klidně zavřít krám, protože to druhý už tak dobrý nikdy neudělám :D :D
      No jo to byly časy.... Někdy bych si přála vymazat si paměť a sjet si to odznova.. :D
      (Zvláštní.... já se teď skřetů nikdy moc nebála.... Jenom jsem k nim cítila takovou zášť, že ubližujou mým miláškům...)

      Vymazat
  4. The Host je naprosto luxusní knížka... i docela dobrej film, ale já jsem s filmem nespokojená vždycky. :D Rozhodně souhlasím, že Stmívání za moc nestojí, ale Hostitel je skvělej. -Ness :)
    justness.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! (Vlastně jsem o tom před časem napsala článek The Host...) Film celkem ušel, herci fajní (miluju Saoirse Ronan!) a hudbu poslouchám doteď... Jediné, co mi vadilo bylo, že Ian ve filmu nebyl černovlasý, jak měl podle knihy být (což mě tedy rozptylovalo už od filmové obálky na knize...)(Bylo to vážně matoucí...)
      Ono Stmívání není vyloženě špatně napsané. Enem je to vcelku ujetý příběh a fandom kolem něj je až nezdravě závislý na klišoidně romantických situacích... :/

      Vymazat
  5. Máš pravdu, já jsem před pár lety četla jen poslední díl - tedy ten dvoudílný a dost se mi zamlouval. (Nevím, co bych na to řekla teď, opravdu už je to celkem dlouho a moje zájmy i vkus se celkem změnily.) Jo, řekla bych, že má Stmívání tolik *haterů* jen kvůli těm fanouškům. Jinak by si toho nikdo, komu se to nelíbí, ani nevšiml... :) Podle mého teda. Teď už ani ne, ale dřív na to upoutávali obrovskou pozornost. -Ness

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten zrovna se mi nelíbil :D Já měla (a mám) nejradši ten první (to to ještě nebylo tak děsně úchylný :D )(jenom děsně pře-romantizovaný...) a ten třetí (tam se zabíjelo :D )
      Jop s těmi fanoušky to sedí... Vlastně to takhle funguje u všeho....

      Vymazat
  6. TARDIS. :3
    :D Ty jo, asi bych se fakt měla stydět když jsem nikdy nečetla ani neviděla Pána prstenů... :D

    PS: Jéé, vždycky mám radost, když najdu ten úvodní obrázek k tagu! Moje děťátko je slavné! :3 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pána prstenů jsem taky ještě nečetla. Ale Hobita jsem přelouskala děsně rychle, takže na pokračování už se docela těším °u° Plánuju to někdy v budoucnu, až budu mít dost času si to pořádně vychutnat.

      P.S.: To je tvoje práce? Hustý! (Myslím, že vypadá dobře :D )

      Vymazat
  7. Super TAG mám ho také na blogu=D
    http://ggeek.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

„Friendship is born at that moment when one man says to another: What! You too? I thought that no one but myself.“
- C.S.Lewis

Follow