Three years anniversary

Tak rok 2015 je za námi, a i když ten nový sotva začal, už teď mám jedno slavnostní oznámení. Těžko se tomu věří, ale dnes slaví Fantasy is my weapon svoje třetí narozeniny!
Byla to jízda jako na horské dráze. Šedesát publikovaných příspěvků, tři stovky komentářů a šedesát pět followerů napříč všemi možnými platformami. Byli jste mi věrní, i když jsem nebyla zrovna férová autorka. Skoupá na slovo, líná až za hrob, někdy byl i jeden článek za půl roku moc. Chtěla jsem vám nějak poděkovat, proto jsem se rozhodla, že pro vás připravím malé překvapení ve formě soutěže o tři nádherné ceny.

Pravidla jsou následující:
  • Soutěž probíhá od 1.1. do 22.1. 2016 včetně. Následně 23.1. budou pomocí generátoru náhodných čísel vybráni tři výherci z listu účastníků se správnými odpovědmi. Tito výherci budou uvedeni v krátkém článku publikovaném zde na blogu a kontaktováni e-mailem.
  • Pro přihlášení do soutěže musí účastník poslat e-mail na ilieneblog@post.cz. Tento e-mail by měl obsahovat odpovědi na tři soutěžní otázky a jméno, pod kterým účastník do soutěže vstupuje.
  • Pokud účastník do e-mailu napíše, pod kterým jménem sleduje blog a na jaké platformě tak činí, získává +1 vstup do soutěže navíc. (Pokud tak činí na více platformách, vstupy se sčítají.)
Soutěžní otázky:
  1. Jaká filmová recenze byla mojí blogovou prvotinou?
  2. Na kolik knih, či knižních sérií, jsem udělala recenze?
  3. Co za témata by člověk na tomto blogu nikdy nenašel? (Nápověda se skrývá hluboko pod štítkem Under line.) (Odpovědí může být víc. Pokud se vám nechce hledat, můžete zkusit štěstí a něco si vymyslet.) 
Abych vás nezahrnula jen podmínkami a pravidly a také vám ukázala, o co se vlastně soutěží. Připravila jsem si pro vás tři balíčky. První vylosovaný výherce má právo si vybrat ze všech tří, druhý vylosovaný si smí vybrat ze zbylých dvou a třetí výherce dostane poslední zbylý baliček.

Balíček číslo 1 obsahuje knihu Zloděj úsvitu, náramek Time Lord, sešit Avatar, fimo přívěšek TARDIS a placky relikvie smrti, geek inside a mid or feed.


Balíček číslo 2 obsahuje knihu Čarodějnice z Hex Hall, náramek Kneel, sešit Avatar a placky Big Bang Theory, Sherlock cz fandom a for the Horde.





Balíček číslo 3 obsahuje knihu Emily Strange: Divná a divnější, náramek Exterminate a placku Sherlock.





















Good luck, guys!

2 komentáře:

„Friendship is born at that moment when one man says to another: What! You too? I thought that no one but myself.“
- C.S.Lewis

Follow