The story of how I found some other soulmates

Nejsem zrovna sociálně nadaný člověk, ale je jedna událost, které nikdy neodolám. Sraz Sherlockians! Ke všemu tenhle rok se už 13. sraz neměl konat na žádném jiném místě, než v naprosto perfektní, nově otevřené Geekárně.
Stejně jako při dalších podobných událostech, jsem tedy vytáhla svojí soulmate Petku a vydaly jsme na Anděl, kde jsme s sešli se zbytkem skupinky (tedy skupinky... s Babetou, jsme se shodly, že od časů dřívějších, se naše "skupinka" poměrně rozrostla.. ale nezdálo se to býti na škodu.. alespoň jsme nepotřebovali žádné poutače... sami jsme přitahovali dost pozornosti...)
Aby toho nebylo málo, osobně jsem poznala Kamču (big hug!), daly jsme řeč o merchandisingu společně s Terezou, a když jsme se všichni shromáždili (ano správně, tentokrát nově přibyl do našeho společenství i jedinec mužského pohlaví..)(těžko říct, jestli dobrovolně..) vyrazili jsme tramvají až na stanici U zvonu, kde jsme konečně spatřili náš cíl, úžasné místo pro fany, tedy Geekárnu (ti kteří by snad nevěděli o co běží, tak facebook stránky jsou přímo zde..) Posedali jsme si, rozdali si jmenovky a dali se do vedlejší náplně srazu, tedy vybarvování Sherlyho. (Nebyla bych to já, kdybych si vždycky danou aktivitu neupravila... Oficiální název jest: Sherlock přiznal barvu...)
Samozřejmě, když už jsme Geekárnu takhle okupovali, nemohli jsme jinak, než si vybrat také něco k pití (a že bylo z čeho vybírat..) A tady přišel na řadu můj pakt s Petkou.. Každá objednala jedno pití, které jsme si rozdělily.. Obě jsme tím pádem okusily oba dva šroubováky, jak Desítku, tak i Jedenáctku.. (a já byla poprvé v životě musela uznat, že Desítka je lepší..)(my heart bleeds.. I'm so sorry my love..)
Mluvilo se o všem a o ničem, o shipech (tady se rozjela Jana), teoriích (tady zase Bára), o Sherlockovi i dalších úžasných seriálech a filmech. A než jsme se nadály, musely jsme zase domů, tak jsme sbalily věci, přibraly na cestu k metru ještě Eliškudaly všem sbohem (again big hug s Kamčou)(omlouvám se, jestli jsem se chovala divně... nejsem moc společenský typ °u°) a zase jsme šly.
Eliška nás po cestě ještě poučila o WhoConu (letos se mě asi netýká, ale snad se to povede někdy příště..!) a pak už jsme zcela osiřely.. Myslím ale, že tenhle sraz se vážně vyvedl na jedničku a věřím, že jsme si ho všichni užili. Už se těším na příští!
Get Adobe Flash player
Photo Gallery by QuickGallery.com

4 komentáře:

  1. Hah, co nemám facebook, tak jsem ohledně všech srazů a podobných věcí totálně mimo, takže pokud mi nezavolá nebo nenapíše kámoška, tak ani nevím, že se něco děje, hah :D Jinak pár Sherlockians jsem viděla včera na Prague Pride, měly trička I am Sherlocked, tak jsem byla potěšena, že vidím taky někoho z fandomu a nejen ty všudypřítomný duhy (taky jsem tam potkala Vojtu Vaněčka, ale tak to je zase jinej příběh) :D

    Jinak WhoCon... nevím no. Loni jsem byla s kamarádkou ze Slovenska, cosplayovaly jsme Doctora a Mastera, ale jestli letos pojedu, tak stoprocentně bez cosplaye. Plus vstupenky se musí objednávat do konce srpna a pak už nebudou a já potřebuju, aby do tý doby vyšel seznam listů na 4fans, protože vyšel drb, že MOŽNÁ přijede PewDiePie a Tyler Oakley a ono je to ve stejný dny jako ten WhoCon, takže ho možná letos vypustím a půjdu na 4Fans. Uvidí se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky většinou nevím... Jen ten facebook pomáhá :D
      Oh ano, to byly určitě ony.. Vím, že tam některé přespávaly, ale no... Nějak jsem se s nimi prostě nedohodla.. A samotný se mi na Pride jít nechtělo, takže letos jsem to nakonec taky vynechala :/
      (Viděla jsem fotky :D hope you both enjoyed °u°)

      Na WhoCon bych i jela, ale není to tak velká akce jako FFko a já ani nevím, jak na tom budu ve škole, takže.. (plus ještě teďka zaplatit vstupenky.. no bych nezvládla..) Ale jestli tam někam půjdeš a uděláš nějaký článek, tak si to určo přečtu :D

      Vymazat
  2. Drahá Iliene,
    seznam se s mou internetovou přezdívkou! (Teda ignoruj to Wintoniae, Google wouldn't shut up about my last name. Tak jsem hodila do překladače Winchester a podívej, co hezkého vyplivla latina.. Not crazy at all. Well, I'm like 99 % Supernatural.) Yaaay!
    ..aneb Kamča se hlásí :D *big hug again* (I just really love hugs. And writing in English as you probably already noticed..heh)
    Sraz byl úžasnej, hned bych se tam vrátila! Ve větší skupině lidí jsem teda spíš posluchač, ale o komunikaci si ošizená nepřijdu. Akorát pro ostatní jsem tichá :D Ono není o co stát, stejně mrmlám, moje social skillz nejsou na vysokým levelu. (Ach, kolikrát mne maminka nazvala asociálem!) Ale jsem pyšná, že jsem na sraz opravdu jela a dala se s tebou do řeči, jsi úžasná osůbka ^^ Divně ses určitě nechovala, to já se spíš omlouvám, jestli jsem byla moc.. akční do zahajování konverzace :D To u mě není běžný.
    Doufám, že nás čtenáře brzo poctíš nějakým dalším supr čupr čtivým článkem, abych od teď měla kam vkládat své zdlouhavé komentáře.
    Snad se zase někdy setkáme! Zatím zdar, přeji hodně nových čtenářů a hojnost rukavic do nebezpečného světa MHD ^^

    OdpovědětVymazat
  3. First of all http://nd06.jxs.cz/063/792/2255aa508e_98940035_o2.gif!
    Second.. Whoa, nice name! °u° (and about that latin... truly great idea indeed! gonna use that one..) And don't be ashamed, I love English too.. (Not so much the grammar but...)
    Já taky normálně moc nemluvím, jen si vždycky říkám, že kdybych byla maličko průbojnější, tak bych si možná našla víc známostí.... (And thanks.. I'm not that awesome like you say.. http://nd06.jxs.cz/124/141/572cf8bd67_98940031_o2.gif )
    S akční konverzací si zas nedělej hlavu ty ;) já jen nejsem zvyklá :D ale je dobře, že se hlásíš.. já mám strašně špatnou hlavu na obličeje :D (takže podle jména tě poznám, ale jinak za sebe neručím :D )

    Na článcích už se pracuje... Momentálně mám rozdělaný Guardians of the Galaxy, The Maze Runner, Agents of S.H.I.E.L.D. a pár dalších (a možná jednou dodělám taky nějaký anime °U°) Ale nějak mi to nejde od ruky, takže uvidíme, jestli něco z toho vypustím do Vánoc :D Ale piš piš, já su ráda, když vidím, že ty články nepřijdou nazmar...

    Ano, ano doufám, že bude zas brzy nějaký další slet Sherlockians (a jestli ne.... tak zkusím něco uspořádat sama ^_^ ) Každopádně se budu těšit! Do té doby, co nejvíc dalších supr seriálů! ;)
    (http://nd06.jxs.cz/791/940/2248c4e989_98940666_o2.gif )

    OdpovědětVymazat

„Friendship is born at that moment when one man says to another: What! You too? I thought that no one but myself.“
- C.S.Lewis

Follow